4 دستور جلسه هیات مدیره اتاق ایران و امارات
جلسه اعضای هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و امارات با حضور رییس اتاق مشترک ایران و امارات و سایر اعضا برگزار شد.
به گزارش اتاق ایران و امارات، این جلسه بر اساس ۴دستور کار برگزار شد به طوری که در ابتدا دکتر فرزانگان ،رئیس اتاق مشترک ایران و امارات در خصوص اطلاع از اقدامات اخیر اتاق، بحث ویزای تجار و تولیدکنندگان ایرانی ،قرارداد با مرکز مطالعات خلیج فارس، نمایشگاه مجازی و سایر اقدامات به ارایه گزارش پرداختند و سپس دکترسعید مقیسه ،نائب رئیس اتاق و مهندس حامد استیری در خصوص ستاد اکسپو و دیگر اعضای هیأت مدیره نیز در ارتباط با عملکرد کمیسیون ها گزارشاتی ارایه کردند.
مهیا شدن اخذ ویزای تجاری برای تجار و تولید کنندگان
در این جلسه رئیس اتاق مشترک ایران و امارات با ارایه گزارشی از اقدامات و مکاتبات انجام گرفته با اتاق دبی در خصوص تسهیل روادید و پروتکلهای انجام آن گفت: اکنون بستر لازم جهت اخذ روادید تجار و تولید کنندگان محترم به صورت ویزای تجاری فراهم شده است.
وی عنوان کرد: در راستای افزایش خدمات به اعضای اتاق مشترک تفاهم نامه همکاری فیمابین اتاق مشترک و مرکز مطالعات خلیج فارس انجام گرفته است.
استفاده از ظرفیت مرکز مطالعات خلیج فارس برای ارایه خدمات به اعضای اتاق
به گفته فرزانگان ، مرکز مطالعات خلیج فارس از موسسات نخبه دانشگاهی و فعال در حوزه تحقیقات منطقه ای هستند که به صورت آرشیوی ، اینترنتی و همکاریی نهاد های علمی منطقه ای و میدانی تحقیقات سفارشی و مور نیاز را تهیه می کنند که می توان از توان آن در راستای سفارش تحقیقات تخصصی اعضا در حوزه مارکتینگ جلسات B2B، صادرات به امارات، صادرات مجدد و حتی فعالیت پژوهشی در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی استفاده کرد.
حضور اتاق مشترک ایران و امارات در نمایشگاه مجازی ایران
رییس اتاق مشترک ایران و امارات بیان کرد: نمایشگاه مجازی ایران برای اولین بار از سوی اتاق بازرگانی ایران تشکیل شده است که و اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات نیز در این نمایشگاه دارای غرفه است و تمام محتوای تولیدی خود را از زمان تغییر هیأت مدیره تاکنون جهت استحضار و معرفی اتاق مشترک به تمامی بازدیدکنندگان ارایه نموده است.
لزوم آسیب شناسی مشارکت ناکافی در دوره های آموزشی
در ادامه این جلسه گزارشی از دوره های آموزشی برگزار شده توسط آقای مقایسه نایب رئیس محترم هیئت مدیره و رئیس کمیسیون آموزش اتاق مشترک ارایه شد.
وی با اشاره برضرورت آموزش برای تحولات پیش رو تجارت خارجی خاطر نشان کرد: تلاش می کنیم که موضوعات و مسائل کاربردی مورد نیاز را در دستور کار برنامه آموزشی سال 1400 قرار دهیم تا فعالان اقتصادی علاقه مند به حوزه تجارت به خصوص تجارت با امارات با نیازهای امروز تجارت بین الملل و تحولات پیش رو در سال آینده آشنا شوند.
وی افزود: همچنین مقرر شد، از موسساتی که به برگزاری دورهها به صورت حرفهای میپردازند، جهت جلب مشتری بیشتر مساعدت اخذ شود.
در این جلسه آقای استیری عضو، هیأت مدیره اتاق نیز به ارایه گزارشاتی از حضور در جلسات کمیته اقتصادی اکسپو دبی و بیان نارضایتیها از شیوه کار این کمیته ارایه کرد و مقرر شد پیشنهادات درباره شیوه عملکرد این کمیته به صورت مکتوب انتقال یابد.
استیری گفت: همچنین پیشنهاد گردید با توجه به موانع و ملاحظاتی که دولت برای حضور برجسته بخش معدن در اکسپو در نظر گرفته است، پس از مشورت با نماینده اتاق ایران در ستاد اکسپو، آقای نیما بصیری و دبیر اجرایی اکسپو آقای دیلان، جلساتی با حضور با آقای شافعی رئیس اتاق ایران و دکتر حسن زمانی، مدیرعامل شرکت ملی نمایشگاهها و جناب آقای دکتر رزم حسینی وزیر صمت و رئیس اتاق مشترک تشکیل گردد تا درخواست اتاق مشترک جهت حضور معنی دار بخش خصوصی به صورت رسمی مطرح گردد و ثبت و ضبط شود.
دکتر ایالتی دبیراتاق نیز در خصوص جلسه برگزار شده با حضور اتاق مشترک ایران و امارات و شرکت دی پی ورلد ( DP WORLd ) و منتخبی از اعضای کمیسیون حمل و نقل اتاق ایران در خصوص ارائه خدمات تخصصی در حوزه حمل و نقل توضیحاتی ارائه کرد.
فراهم کردن مقدمات لازم جهت اعزام هیئت تجاری به نمایشگاه های بدون متولی در ایران از سوی اتاق مشترک
همچنین در این جلسه پس از گفتوگو در خصوص نقش اتاقهای مشترک در اعزام هیئت های تجاری و عدم همکاری سازمان توسعه و تجارت در این امر ،پیشنهاد گردید که اتاق مشترک پس از اخذ تقویم نمایشگاه های امارات نسبت به تهیه مقدمات لازم در خصوص اعزام هیئت تجاری به نمایشگاه های بدون متولی در ایران اقدامات اولیه لازم را معمول نماید.